head_banner

Nā ʻano o nā mea hoʻolele uila

Nā ʻano o nā mea hoʻolele uila

ʻO nā mea hoʻoili uila he mau mea hana maʻalahi me nā noi he nui ma muli o ka laulā o nā mea, nā ʻenehana ʻenehana, a me nā hopohopo palekana e pili ana i ka mālama ʻana i nā mea nui.No laila, ua hoʻomohala ʻia nā ʻano ʻano conveyor screw e hoʻokō i kēia mau pono like ʻole.He mea koʻikoʻi ke koho ʻana i ke ʻano kūpono no ka loaʻa ʻana o nā hopena maikaʻi loa.Eia kekahi mau ʻano conveyors maʻamau i hoʻohana ʻia ma waena o nā ʻoihana like ʻole a ma nā ʻano like ʻole o ka mālama ʻana i nā mea nui.

Horizontal Screw Conveyor

ʻO nā mea hoʻoili uila hoʻopololei kekahi o nā ʻano kaulana loa.Mahalo kēia i kona ʻano maʻalahi, i hui pū ʻia me kahi hoʻolālā maʻalahi e hoʻohana.ʻO kahi mea lawe hoʻoheheʻe ʻāpae i loko o kahi pahu me kahi ʻāpana hoʻokele ma ka hopena hoʻokuʻu.Hiki i kēia hoʻolālā ke huki ʻia ka mea i ka hoʻokuʻu ʻana, e hoʻemi ana i ka lole conveyor.ʻO ke ʻano maʻalahi o nā conveyor screw horizontal i makemake nui ʻia iā lākou i nā ʻoihana like ʻole.

Helicoid Conveyor

He ʻokoʻa ke kūkulu ʻana o kahi conveyor helicoid mai nā ʻano ʻē aʻe.Aia i loko o kahi pā palahalaha a i ʻole ʻāpana kila i ʻōwili ʻia i ke anuanu e hana i kahi helix.Hoʻohui ʻia, hana ʻia kahi mea lele maʻemaʻe a hoʻoikaika ʻia me ka hoʻohana ʻana i ke kaula metala like.ʻO ka hopena, ua kūpono ka mea lawe helicoid no ka lawelawe ʻana i nā mea mai ka māmā a hiki i ka haʻahaʻa haʻahaʻa, e like me ka fertilizer a me ka limestone.ʻO kēia hoʻolālā e hōʻoiaʻiʻo i ka lawe waiwai kūpono a hilinaʻi.

Mea hoʻouna ʻāpana

A sectional conveyor he mau mokulele i hana ʻia mai nā diski kila pālahalaha i loaʻa nā anawaena like ʻole ma loko a me waho.Hoʻokiʻoki ʻia kēia mau mea e ka laser, ka wai jet, a i ʻole ka plasma e hoʻolōʻihi i ka lōʻihi o ka conveyor a laila kaomi ʻia e hana i kahi helix nona kahi lele hoʻokahi e like me hoʻokahi kipi.He mea kūpono kēia mau mea hoʻoili uila no ka lawe ʻana i nā mea abrasive loa, e like me ka alumina a me ke aniani cullet.

U-Trough Conveyor

ʻO ka conveyor u-trough he mea maʻamau ia he mea lawe wiliwili i hoʻopili ʻia me kahi pā ʻano u.He hana maʻalahi kēia e hoʻonohonoho a hoʻohana.

Mea hoʻolele Tubular

ʻO kahi conveyor tubular, i ʻike ʻia hoʻi he tubular drag conveyor, i hoʻolālā ʻia e lawe mālie i nā mea nui ma o ka paipu kila kila.Hoʻohana ʻo ia i nā disc polymer haʻahaʻa haʻahaʻa i hoʻopili ʻia i kahi kaula kila kila.Hoʻokele ʻia ka hoʻonohonoho ʻana e kahi huila i hoʻonoho ʻia ma kekahi ʻaoʻao o ke kaapuni, me kahi huila ʻē aʻe i hoʻonoho ʻia ma kekahi ʻaoʻao no ka hoʻopaʻapaʻa.

ʻO ka mea hoʻolele hoʻokuʻu ʻia

Hāʻawi a hoʻokiʻekiʻe ʻia nā mea lawe nui mai kahi pae a i kekahi.Hoʻokumu ʻia ka hoʻolālā kūpono i ka pahuhopu a me nā mea kikoʻī kikoʻī e lawe ʻia ana.

Mea hoʻolele shaftless

He helix hoʻokahi a i ʻole spiral paha ka mea hoʻoheheʻe shaftless screw, akā ʻaʻohe kumu kikowaena.Hoʻololi ʻo ia ma luna o kahi liner i hana mau ʻia me ka plastik ʻenekinia, i hoʻopili ʻia ma ka hope i kahi kaʻa.ʻOiai hiki ke lōʻihi a holo wikiwiki, ʻaʻole kūpono ia i nā mea paʻi a i ʻole nā ​​mea fibrous.

Mea hoolele wiliwili Vertical

Hoʻokiʻekiʻe maʻamau kēia mea hoʻoili uila i nā mea nui ma kahi piʻi pali, no laila e lawe liʻiliʻi i kahi.He liʻiliʻi nā ʻāpana neʻe a hiki ke kūkulu ʻia mai nā ʻano mea like ʻole i mea e kūpono ai i nā ʻano like ʻole o nā mea nui.

Mea hoʻolele wiliwili maʻalahi

ʻO kahi mea hoʻoili uila hikiwawe, ʻike ʻia hoʻi he auger screw conveyor, he ʻōnaehana hoʻokele maikaʻi loa a versatile.Hiki iā ia ke lawe i ka nui o nā mea nui, me nā pauka sub-micron a me nā pellets nui.Inā he manuahi nā mea a i ʻole ke kahe ʻole ʻole, a hiki i ka hui ʻana, ʻo kēia ʻano conveyor e hōʻoia i ka liʻiliʻi o ka hoʻokaʻawale ʻana.Ma muli o kona kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka hana maʻamau, ʻo ka conveyor screw flexible ka mea i koho maikaʻi loa no nā ʻoihana like ʻole.

Mea hoʻolele hoʻokuʻu ʻoki

Hoʻohana maʻamau ʻia kahi conveyor hoʻokiʻekiʻe screw e ka poʻe makemake i kahi hoʻonā e lawe i ka liʻiliʻi o ka papahele.Aia nā ʻano hoʻonohonoho like ʻole e koho ai, ʻo ia hoʻi, hiki ke hoʻohana ʻia no nā mea he nui inā ʻaʻole lākou abrasive.


Ka manawa hoʻouna: Dec-05-2023